Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

feb 14, 2012 | Inredning, Pyssel

Eftersom vi är mitt i en flytt så har jag inte hunnit fixa detta pyssel än, men här är lite ritningar på hur jag ska gå till väga.

Jag köpte en stor vit fågelbur när jag var i Ullared.
Antingen behåller jag den vit, eller så spraymålar jag den turkos eller gul (för att komma undan shabby chic-looken)

Sen borrar jag ett hål högst upp där ”hänget” sitter.

Peta igenom lampsladden och sätt ett stopp på varje sida så inte sladden glider.
Anpassa längden så lampan hamnar i mitten av buren eller en bit upp.

Borra små hål i botten av buren så ljuset kommer ut även underifrån.

Fäst dekorationsfåglar i ståltråd eller fiskelina och fäst tvärs över buren så de sitter stadigt, eller häng dom från burtaket om du vill att de ska ”flyga runt”.

Färdigt!

Vi ska ha vår bur i ett hörn av sovrummet, med talgoxetapeten på väggen och riktiga björkstammar att hänga morgonrocken på!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...