Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

jun 12, 2010 | Pyssel

Det regnar ute. När det regnar ute så syr man en klänning.
Jag använde mig av mormor som mönster som vanligt, hon är mitt bästa mönster! Egentligen skulle jag vilja tatuera in henne men mamma säger alltid ”tryck en tröja istället”, så då gör jag det.

Idag har jag också bokat tid för att färga håret kopparrött så då passar en blå mormorklänning alldeles utmärkt!

Du behöver en rund bordsduk, min är från Erikshjälpen och kostade 5 kronor.

Här har jag använt en screentryckram med mormor, jag tryckte innan jag sytt ihop bitarna så är det lättare att få det snyggt. Glöm inte tat stryka, annars håller det inte i tvätten!

Mitt syskrin, som egentligen är en trälåda för te. Kommer från Ullared.

Min vapendragare och trogne vän, Huskvarna 2000! Den fick jag i studentpresent för en massa år sen, världens bästa present!

Färdig!!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...