Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

aug 9, 2010 | Pyssel

Jag ÄLSKAR Miu Miu skorna med svalor på, men det finns hundratals anledningar varför jag aldrig skulle köpa dom. De största två är:
ETT: de kostar en hel förmögenhet!
TVÅ: jag kan inte gå i sådär höga skor!

Så jag gjorde helt enkelt mina egna för en totalsumma av noll kronor och bekväma som attsiken!

Tog mina gamla tygskor från H&M som sett bättre dagar (jag har dessutom spillt lakritsshots över hela högerskon)

Sen målade jag dom ljusrosa med textilfärg.

När det torkat ordentligt målade jag dit svarta svalor med världens tunnaste pensel. Målade med akrylfärg.

Inte riktigt så tjusiga som originalet, men nästan!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...