Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar: Lamphatt!

sep 13, 2010 | PysselJag såg att jag fått ett tips om att göra min egen lamphatt och eftersom jag hade både lampsladd och hatten hemma så var det bara att knåpa ihop! Lätt som en plätt och jag rådfrågade till och med min elektriker man som sa att det var helt okej (saker får ju inte bli för varma å bla bla bla)
Så nu har vi vår lamphatt, dessutom med knallrosa sladd. Dock hamnar den inte över köksbordet utan i hallen, ungefär i höjd med hatthyllan.
Så himla fiffigt och tusen tack för tipset!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...