Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar Mer!

apr 23, 2010 | Pyssel


Vi ska ha modevisning med skolan om en månad. Vi ska sy tre uppsättningar var.
Jag ska göra tre t-shirts, sömnad är inte mitt favoritämne så jag gör lätta grejer.
Däremot är tryck nått jag tycker är extra roligt, så här är en av mina blivande t-shirtar!
Självklart är den gjord i ekologisk bomull.
Sen ska jag göra två till men dom är inte färdiga än, visar när jag är klar!

Idag kommer mamma, pappa, Matilda och min storebror hit!
Ohhh vad roligt! Hoppas nu bara att Värnamo visar upp sig från sin bästa sida.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...