Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Returns!

apr 27, 2011 | Loppis, Tankar och Vardag

Nytt läppstift från MAC, ”Lady Danger”. Och världens godaste smörgås då förstås.

Vår utsikt från hotellet.Världens stiligaste fästman!

Nu, efter fem timmars extra väntan på våra fullproppade väskor, är vi äntligen hemma igen!
Vi har haft det bättre än jag ens kan beskriva med ord, det känns som vi är mycket tightare och känner varann hundra gånger bättre än innan och vi har sett precis allting känns det som!
Vi har ju tagit en del bilder oh blogspot tillåter ju bara fem bilder per inlägg så jag få rnog ta och dela upp det här en smula.
Men här är första dagens bilder iallafall, då när vi precis landat och var helt luddiga i huvudet och min hjärna gick på högvarv för att ta in alla färger och lukter och ljud och hålla koll på allt nytt!

Vi bodde precis vid times square så det var mycket ljus att hålla koll på om man säger så. På 22 våningen bodde vi, dvs högst upp! Mycket fint!
Som sagt, här är första dagens bilder, återkommer med en hög till senare idag för nu ska jag, jetlaggad som sjutton gå och tatuera en pinuppa på en arm! (återkommer med bild på det med)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...