Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar!

feb 16, 2009 | Teckningar


Anledningen till att det varit dåligt med teckningar i bloggen på sistonde är att jag glömt pennorna på jobbet, men ikväll blir det teckningar minsann så håll utkik!
För övrigt tecknar jag hela dagarna på jobbet men det är ju inget jag kan visa här, det är sånt ni får se först våren 2010 när ni kan ha det på fötterna!
Inte illa att ha tecknade fötter.

Ikväll ska jag knåpa ihop min egen sjömanströja. Det ska bli intressant.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...