Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar!

jan 20, 2010 | Teckningar


Kolla vilket fint omdöme jag fått på glife.se!

”Jag vet inte om det är teckningarna, Anna Ileby som person eller det faktum att jag (i smyg) gråter stora tårar över saknad kreativ förmåga. Hennes teckningar är fantastiska och av det bloggen berättar, så även hon. Gammal hederlig, tvättäkta talang – en otroligt frisk bris i den annars ganska skruvade bloggvärlden.”

Jag är alldeles rörd! Tack snälla.

Jag fick gå hem från praktiken idag. Klorinet fick ansiktet att börja klia big time igen så jag flydde fältet.

Istället blir det hemma-arbete för mig ikväll.

Vill ni läsa vilka fler bloggar Mira ansåg vara de bästa så finns länken här!

Tack Sofie för tipset!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...