Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar!

nov 7, 2011 | Teckningar


Nu är det måndag igen och jag har längtat hela helgen efter att teckna något bara för min skull, inga kalenderflickor och inga beställningar utan bara för att det är roligt!
Så det blev den här, på Sandra och Ludvig!

För övrigt ska jag bara meddela alla kalenderköpare där ute att de kommer att finnas att köpa både i Värnamo och Karlstad ute i butik om ni vill slippa frakten och bor i närheten. Men jag hojtar till om när och var när de väl är på plats!

Nu teckna lite till, måste göra nått för att aktivera mig för det är ta mig tusan minusgrader på mitt kontor så mina fingrar håller på att trilla av!
Mamma, sticka fingervantar till mig?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...