Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar Annat!

mar 23, 2017 | Teckningar

Ibland, ytterst sällan dessvärre, får jag en förfrågan om att teckna något annat än porträtt.
Jag ÄLSKAR att teckna porträtt, så missförstå mig rätt, men det är väldigt roligt att få göra något annat ibland.
För ett tag sen fick jag frågan om jag kunde teckna en gård utifrån ett flygfoto, så själva fotot var inte det bästa att utgå ifrån. Men jag gillar ju när det blir lite utmaning.
Hus är svårt tycker jag, det är så mycket vinklar hit och dit som ska bli rätt och man får liksom ställa om hjärnan för att verkligen se hur linjerna går.
Såhär blev resultatet i alla fall och jag fick en väldigt nöjd kund, kul!

gård

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...