Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar Flyttar!!

apr 15, 2009 | Tankar och Vardag


Pamparadaaaaaaaaaaaaaa *trumvirvel*

Nu till den stora nyheten! Min älskade följeslagare och kamrat, bloggen – flyttar!
Nu är det dags att se sig om, vidga sina vyer och se om gräset är grönare på andra sidan, så nu packar Anna Ritar ihop och flyttar över hela kalaset till Glamour.se!

Ni följer väl med? Det måste ni! Utan er vore bloggen bara en sida bland miljarder andra. Så kom nu, massa nya inlägg väntar på er!

Numera kan ni hitta mig på www.glamour.se/blogg/bloggkonstnaren/

Kom nu åker vi!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...