Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Säljer ALLT!

feb 15, 2011 | Teckningar


Jag har ungefär femton miljarder teckningar här hemma och även om jag älskar dom var och en för sig, så är det ändå roligare att någon har dom på väggen än att de ligger i ett skåp och samlar damm.
Så därför säljer jag dom! Hela högen!

Mina teckningar kostar i vanliga fall 800 kr, men nu säljer jag dom för 500 kr styck!
Det är självklart originalteckningar du köper, jag gör bara en av varje bild och skulle aldrig komma på tanken att kopiera upp dom! Alla teckningar är i A4 storlek.

Såhär går det till:
– Du klickar på kategorin ”teckningar” sen kollar du igenom vad du gillar, så långt bak i tiden du vill!
– När du hittat en teckning du gillar så mailar du mig på a_ileby@hotmail.com och bifogar bilden du gillade så jag vet vilken du menar!
– Sen är det bara att hoppas att du frågade först och att den fortfarande finns kvar!

Lätt som en plätt!
REAN fortsätter i en vecka, så först till kvarn!
(priset gäller bara teckningar, inte målningar, men det kanske ni förstod)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...