Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Säljer Prints!

nov 25, 2015 | Teckningar

Det hör inte till vanligheten att jag gör prints av mina bilder. Gillar känslan av att man köper ett original.
Men jag förstår också att alla inte har råd med mina bilder längre, så nu har jag tryckt upp några prints av de här teckningarna.
De är i A3 format, på 250 grams obestruket papper (känns himla flott vill jag lova) och kostar 300 kronor för en och 500 kronor för båda.

Vill du beställa så skicka iväg ett mail till anna@annaritar.com

klänning2vattenstämpel klänningvattenstämpel

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...