Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna sätter Stopp!

aug 31, 2010 | Tankar och Vardag


Nu kära läsare är det stopp att anmäla sig till kursen, för den här gången! Jag drar säkert igång en till så småningom så ni behöver inte vara ledsna om ni missat.

TACK TACK TACK för att ni är så många som vill vara med och tack för alla fina mail!
Ni är verkligen bäst.

Flera har undrat om det här med skatten och JA, självklart betalar jag skatt på det här! Jag har eget företag och det här går absolut in under det, så nu kan alla andas ut och ta bort mig från svart-listan haha!

Jag skickar ut ett mail till alla som anmält sig senare idag och till alla andra hoppas jag ni kikar in här ändå!

Nu ska jag försöka organisera upp det här, organisation är liksom inte riktigt min starka sida.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...