Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna ser Tillbaka!

feb 24, 2009 | Tankar och Vardag

Nu när min 25-årsdag kryper allt närmare krävs viss eftertanke.
Vad har jag åstakommit i livet egentligen? Vad vill jag och vart är jag på väg?
Vi gör en lista. Jag gillar listor.

Saker jag hunnit med på 25 år:
– Sett New York
– Bott i Stockholm
– Gått roliga konstskolor
– Bott i ett trevåningstorn
– Träffat Ulf Lundell
– Åkt fritt fall
– Fått sparken
– Blivit headhuntad
– Sålt målningar till bankchefen i Stockholm
– Tecknat mina egna skor
– Sålt mat till Susanne Reuter
– Sett döda bebisar i glasburkar i Ryssland
– Inrett tre lägenheter
– Hittat mannen i mitt liv
– Visat mina teckningar för mer än en kvarts miljon människor
– Köpt en skinnjacka för 80 kr

Vad vill jag göra:
– Skaffa barn
– Köpa en lägenhet
– Få fast jobb på Björn Borg
– Åka tillbaka till New York för en längre tid
– Tacka nej till Johnny Depp
– Gifta mig
– Åka till London med Erika och bränna en miljon kronor
– Träffa Liselotte Watkins och säga hur grym hon är
– Komma in på Konstfack och tacka nej
– Köpa en fräsig sportbil till pappa

Så nu är det bara själva fylla år grejen kvar.
Efter jobbet åker jag till Göteborg, umgås med mina redan fyllda 25 åriga barndomskompisar och minns tider då allt va lätt, man hade skrapsår på knäna och underhöll sig med att gräva djupa gropar i sanden.
Numera krävs det mer för att bli nöjd.
Jag önskar det fortfarande räckte med en grop.
(på bilden är Anders och Rebecca, de bästa av de bästa. Det gör det värt att åka ända till Gbg för en fika och sen hem igen efter två timmar)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...