Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Shoppar!

sep 13, 2010 | Loppis


Vi va som sagt på Svenssons i Lammhult igår!
Det är det mest inspirerande stället som finns (läs: dyraste)
OM man hade flera miljoner skulle jag kommit ut med det mesta därifrån, en Lilla My lampa, en orange bumling lampa och en och annan stol hade väl slunkit med.
Men nu fick vi känna, peta, önska och drömma om alltihop istället.
Jag hade absolut inte sagt nej till en plommonstopshattlampa över köksbordet, men det tyckte min plånbok var en mycket dum idé!
Vad min och Emils plånbok däremot tyckte bättre om, var rean vi fick på den här helt ljuvliga stolen, 1000 kronors rabatt för ett märke som inte ens syns!
Då var vi ju TVUGNA att köpa den och nu står den där och matchar alla våra stringhyllor galant!
Mmmmm, fina fina stolen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...