Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Shoppar!

maj 23, 2011 | Inredning, Loppis
Jag har köpt en lampa på jobbet! En alldeles för dyr lampa men vissa köper MiuMiu väskor och jag köper designade lampor.
Det är Stina Wirséns tyg ”många små brokiga” på skärmen och foten är så fin att jag dog en smula när jag hittade den inne på barnavdelningen (alldeles ensam var den också, så jag var ju TVUNGEN att köpa den!)
Man tänder genom att dra i den lilla tygbollen.
Åh bästa bästa lampan, nu fattas det bara att jag målar ateljén turkos, sen är den redo att flytta in på mitt skrivbord!

(jo, vuxna människor får också ha barnlampor)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...