Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Shoppar!

jun 28, 2011 | Loppis

Igår hittade jag en Lovisa Burfitt t-shirtklänning på loppis, hur stora är oddsen för det?! Jag jublade iallafall högt och slog till direkt (betalade 300 riksdaler)
Det var en likadan som denna, fast grå.

Emil däremot, han hittade en bil och slog också till utan att blinka! Han betalade några kronor mer än jag gjorde för t-shirten, men vad tjusiga vi ska va när vi glider runt i vår ”nya” gamla bil!

Sen har jag bunkrat upp för webshopen också, det kommer finnas porslin, textilgrejsimojs och lite allt möjligt! Hoppas ni ska gilla det!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...