Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Shoppar!

apr 25, 2017 | Kläder

Igår vågade jag mig på att handla hos Wish för första gången (obs, ej sponsrat inlägg)
Verkar ju lite som att man kan få lite vad som helst men det återstår att se. När grejerna bara kostar några kronor så kanske det inte är hela världen om det inte passar eller är helknäppt när det väl kommer fram.
Det här köpte jag i alla fall (nu måste jag sluta gå in där för det är ju totalt beroendeframkallande märkte jag):

1 2
Thomas tåg och Percy i trä. Kanske passar de till Brio-järnvägen eller så gör de inte det, men oavsett vad så kommer Knut bli så himla glad för dom här!

3

Den här bikinin. Absolut idiotiskt att köpa bikini från en sån där sida, men läste bland omdömena innan och gick upp flera storlekar så vi får väl se om den passar när den väl kommer. Men för 69 kronor är det värt att chansa.

6

Jätte onödig Muminpryl, men kunde bara inte motstå. Älskar de här ju och den här fåniga plastgrejen symboliserar så mycket barndom och känslor så jag var helt enkelt tvungen att spendera 18 kronor på att köpa den. Ska stå i Knuts rum sen.

4

Stryka-på-märke till min svarta jeansjacka. Har redan satt på några stycken och tänkte samla på mig en hög med fina. Den här klassas ju onekligen som väldigt fin!

5

Den här också, i emalj. De är de allra finaste tycker jag. Lovar att visa på jackan sen när alla är på plats. Har hört att det kan ta några månader att få grejerna så vi får väl se när de dyker upp.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...