Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Shoppar!

dec 18, 2008 | LoppisJag är sjuk idag, va på väg till jobbet när jag insåg hur illa jag faktiskt mådde och att allting snurrade. Gick och la mig och somnade om men när jag vaknade tre timmar senare mådde jag inte ett dugg bättre. Nu har jag pillat i mig lite mat och masade mig ner för att kolla in skorean (som jag väntat), allt snurrade och jag mådde pyton men fick tag i julklapp åt Emil och julklapp åt mig med för den delen.
Fina va? (dom vita är till mig, jag tänker mig vår, kjol och nya vita tygskor!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...