Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Shoppar!

mar 25, 2009 | Loppis


Idag har jag handlat på jobbet! Blev dessa som är så snygga att jag nästan blir knäsvag. Älskar att man får bli lite längre fast slippa gå på tå och plågas ihjäl.
Vill du ha likadana så finns dom att köpa på www.bjornborgfootwear.se/
Imorgon ska jag minsann inviga dom.

Idag har det återigen bekräftats att jag helt saknar mattehjärna.
Jag blev satt på en uppgift på jobbet att lösa ordrar och beställningar hit å dit.
Det va ett enda myller va siffor och min hjärna VILL helt enkelt inte begripa siffror (jag har nog bara en hjärnhalva, den är dock extra stor, kanske därför jag alltid har ont på ena sidan av huvudet)
Det slutade med att jag blev gråtfärdig efter att ha frågat om hjälp ungefär femton miljoner gånger. Helena FÖRSÖKTE verkligen förklara, på alla sätt och vis. Ändå kunde jag inte begripa hur jag skulle göra.
Det slutade med att hon gjorde det och jag satt bredvid.
Helena är som MacGyver på siffror.
Jag är som apan Ola när det kommer till sånt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...