Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna släpper Bomben! UPDATE!

nov 3, 2011 | Teckningar

Nu är mailadressen uppdaterad, så nu ska det funka att maila!
Nu kära fantastiska läsare har jag beställt en hel hög med kalendrar så nu är det dags att börja ta emot era beställningar!
Jag har inte fått tillbaka kalendern från tryckeriet än utan den kommer först om ca en-två veckor så jag kan tyvärr inte visa er hur den ser ut än men ni som litar på att den är fin kan ju börja beställa redan nu och ni andra får bita på naglarna och vänta tills den finns på plats!

Den är alltså i A3 format, med spiralrygg, på semimatt papper (jag har provskrivit på det och vet att det går fint!)
Det är som ni säkert redan förstått månadstema, så varje månadsflicka representerar den månaden (ungefär som landskapsflickorna)
Själva kalenderdelen är också tecknad så det står bara med datum, inga namnsdagar och sådär (det får ni skriva i själva om ni vill)

Då den blev en smula dyrare att trycka än jag trodde kommer en kalender hamna på 300 kr (plus frakt 35 kr) men ni kan få köpa två kalendrar för 500 kr, så har ni en till er och en i julklapp! (frakten blir ändå 35 kr, skillnaden bjuder jag på)

Kalendern skickas i ett hårt pappkuvert så den inte ska bli vikt och ful och jag hoppas att posten ska vara riktigt snäll mot mina brev men man vet ju aldrig.

Om ni vill beställa, mailar ni till: ilebykalender@hotmail.se
Så skickar jag allt ni behöver veta för att få hem en kalender!
Ni kan fortsätta att beställa så långt lagret räcker!

Hoppas hoppas verkligen att ni ska gilla den nu då, det gör iallafall jag!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...