Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna smider Planer!

apr 3, 2009 | Tankar och Vardag


Det där med om att jag hade så mycket fritid att jag kunde knyta skorna på ett snitsigt sätt kom ju självklart tillbaka och bet mig i röven så nu sitter jag här med högvis med jobb (just nu har jag kaffepaus dock)
Ska packa 85 kartonger. Jag har packat 35 och är helt slut. Men roligare än att bara sitta och glo iallafall.

Samtidigt smider jag och Anna helt fantastiska planer! Åh det kommer bli så bra. Men mer om det senare.

Imorgon åker hon och jag till Göteborg för second-hand shopping, lyxshopping och allmänt trevligt. Det är precis vad jag behöver nu. För att avsluta min Varbergs vistelse. Hon är det bästa med den här stan.
Lätt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...