Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Snurrar!

jun 26, 2011 | KläderNu är jag tillbaka hemma hos mamma och pappa igen efter en helg i de Värmländska skogarna, utedass, vatten i brunnen och myggor, knott och volleyboll!

Jag har varit på jakt efter en röd kjol så länge jag kan minnas, men de är alltid minikorta, alldeles för långa eller helt enkelt inte sådär som jag vill ha dom.
Jag vill ha en som andas 50-tal, som man kan ha blå och vitrandig tröja nedstoppat i och som passar perfekt på västkustbryggor och sandiga tår.
Då är det tur man har sin bästa kompis som designar alldeles ypperliga kläder!
Jag bara skrev måtten och hur jag ville ha den och vips, så fick jag en SÅHÄR fin kjol, med prickar inuti och allt! Perfekt!
Så om det är nått du är på jakt efter så är det bara att fråga Wenche, hon fixar det mesta, snabb är hon också. Så nu kan jag snurra bäst jag vill, i den finaste kjolen av alla!

Wenche hittar du på wenchedesign!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...