Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna söker Jobb!

jun 11, 2010 | Tankar och Vardag


Jag behöver ett jobb.
Jag har luskat ut att Beckmans ringt alla som kommer på intervju nu och min telefon har inte pipit en enda gång.
Jag är uppgiven och sköljer ner min matlåda med jägermeister fast det är det absolut värsta jag vet.
Jag är trött på att utsätta mig för de här situationerna, det här var sista gången.
Man gör allt, precis allt man kan ock ändå räcker det inte. Jag kunde inte ens gjort på något annat sätt för jag är nöjd med de där proverna. Det var mitt bästa.
Någon annans var bättre.

Så nu behöver jag ett jobb. Ett roligt jobb.
Jag har evigheter med utbildning, lär mig snabbt och jobbar grymt fort när det kommer till teckningsgrejer (annars är jag väl inte lika snabb kanske)
Jag har designat skor, packat lådor, vikt kläder, stekt hamburgare, dekorerat skyltfönster och serverat alldeles för fulla människor på ett tak i Södertälje.

Jag flyttar var som helst. Bara jag får flytta härifrån.
Jag vill helst ha ett fint hus och ett roligt jobb men kan nöja mig med det mesta.
Jag gör vad som helst.

Behöver du någon? a_ileby@hotmail.com <-------maila mig!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...