Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna söker Kompisar!

feb 1, 2009 | Tankar och Vardag


Jag flyttar alltså på fredag och för mig består just nu Varberg av följande: fästning, strandpromenad, gina tricot och ett ex.
Detta är jag ganska sugen på att ändra på så nu vill jag ha nån som kan leka med mig.

Jag vill ha nån som skrattar när jag är rolig, nån som går in i affärer, provar en gång och sen handlar utan att vela i timmar, nån som inte skriker HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ GUMMAN när man ses utan hälsar som en vanlig dödlig, nån som inte berättar vad kött egentligen består av när man äter pizza, nån som dansar hellre än bra, nån som vågar ta ut svängarna lite, nån som inte tänker sno Emil, nån som kan evighetsfika och nån som bara kan hålla käften och umgås i det tysta.

En sån vän är jag ute efter, helst i min ålder och nej du måste absolut inte tycka om konst å sånt, bara du gillar att egentligen göra ingenting alls.

Vill du bli min kompis?
(eller råkar du ha en lägenhet i Varberg ledig?)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...