Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna spelar Curling!

mar 7, 2010 | Tankar och Vardag
Jag har en bloggsvacka, eller en medveten sådan kanske man ska säga. Jag är på semester hemma i Karlstad. Därav dåligt med uppdatering och inte det minsta tecknande.
Istället underhåller jag mig med sånt här, curling! Vi fck instruktioner av tränaren för det svenska OS laget! Inte illa. Dessutom kom han ihåg mig från i julas, kanske för att han var tvungen att dra mig över hela isen.

Nu gick det bättre och det blev final mellan mig och Emil som mötte min storebror och min svägerska Matilda.
Här är det Matilda som visa hur det går till.

De vann. Med en milimeter. Men det kanske va tur för husfridens skull, jag vet nämligen att någon är en hemskt dålig förlorare.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...