Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna ställer Ut!

okt 2, 2010 | Tankar och VardagIdag var vi i Arvika och tittade på höstutställningen, jag hade ju med två tavlor!
Jag, mamma, pappa och mormor var på plats.
Om ni vill se den så håller den på i en månad.

Jag hade släpat med mig min stora bra kamera från Värnamo och direkt när jag kom hem dog batteriet! Så det får bli bilder från mammas kamera.
Jag hade ny marimekkoklänning dagen till ära, och pappa hade sin finaste Kaffe Fasetttröja som mamma stickat. Kulturellt värre med andra ord!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...