Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna står upp för sig Själv!

feb 20, 2010 | Tankar och Vardag


Jag lyssnade på era kommentarer och mailade den amerikanska modetidningen och sa att jag hemskt gärna gör jobbet, men att det inte räcker med reklam som betalning.
Eftersom det tydligen var en frivillig tidning, alltså att folk jobbade gratis så hade de inga pengar men när jag hotade att backa ur så betalade chefredaktören ur egen ficka! Inte illa.

Så nu kan jag tryggt teckna vidare, glad att jag stod upp för mig själv trots att jag kunnat göra jobbet tio gånger om utan en enda krona i lön…..egentligen.

Men nu känns det fint, som att jag blivit tre centimeter längre.

Jag är ensam hemma ikväll, har sett alla the hills avsnitt. Emil är ute och slirar på Harrys.
Jag hatar när han är ute utan mig, men man kan inte kontrollera en annan människa. Men det räcker med att han går utanför dörren så har han tio playmates hängande runt sig….iallafall om man ser bilden jag får i huvudet.
Men han är nog snäll, han ringde nyss och sa att han ääääääälschkade mig mest av allt.
Alltid något.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...