Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna startar Byteshandel!

apr 2, 2009 | Loppis


Jag gjorde en rolig sak för ett tag sen, när jag tecknade ett skivomslag åt David på jobbet. Då körde vi bytesbetalning! Han fick en teckning, jag fick en klänning med äpplen på! Båda glada och nöjda.

Nu tänkte jag köra nått liknande på bloggen, dels för att det är roligare att få saker än pengar, dels för att det kan bli billigare för er och dels för att det helt enkelt är himla kul!

Så, ska vi byta grejer med varann?
Du får en teckning och jag får…..vad du nu har att erbjuda?!
Ja oh vad kul!
Fast det är inte säkert jag säger ja till allt, det måste ju va nått roligt så gnugga geniknölarna nu.
En illustration i vanliga fall kostar 800 kr, så kom på nått kul så byter vi!
Maila till a_ileby@hotmail.com om du är bytessugen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...