Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Stressar!

jan 9, 2017 | Allmänt

Nu är vi mitt inne i Januari och som vanligt så har jag tagit på mig lite för mycket på en gång.
Jag tänker alltid att januari är så hiskeligt långt bort, ett helt ååååååååår bort, sen poff så är det nyår och sen sitter man där men jobb över öronen.

Jag är en dålig stressare. Får hjärtklappning och kan inte sova.
Har verkligen försökt undvika att få det såhär men det sket sig liksom ändå.
Nu gäller det bara att bena upp sakerna, göra tydliga to-do-listor och beta av, en sak i taget.

Om två veckor åker vi dessutom till Alperna och så mycket har jag i alla fall bestämt, att jag inte ska ta med mig något jobb dit.
Dock ska jag ta med mig block och akvarellfärger. Att öva på att måla snö.
Jag lär nog få ganska mycket egentid då jag kanske åker ett åk eller två om dagen och Emil lär ju åka desto mer, så då kan han åka och jag måla. Perfekt kombo!

Idag ska jag köpa ett nytt läppstift och imorgon har jag frisörtid.
Två av de bästa lösningarna mot stress.

hopp

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...