Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Svarar!

jan 9, 2009 | Tankar och Vardag


Tänkte bara dra lite snabba svar på en del frågor som kommer upp.
Jag har gått på Pernbys målarskola i Stockholm och jag har gått Gerlesborgsskolan i Bohuslän, sen en termin serieteckning på Karlstadsuniversitet men det är inget man behöver lägga på minnet.

Sen angående utställningar och sådär så är min utställning på designhotellet framflyttad till första mars och istället kommer några av mina målningar finnas på Hörle slott den 17-25 januari så kom dit å titta om ni har vägarna förbi.
Annars har jag en utställning inplanerad i Karlstad i slutet av maj, då kommer det finnas gott om både illustrationer och målningar till salu.

Nu ska jag återgå till att bråka med telefonbolagen som försöker stjäla mina surt förvärvade pengar! SKIT!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...