Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tänker!

mar 26, 2009 | Tankar och Vardag


Igår packade jag under eftertänksamhet ner mina saker i lådor igen. Ner med alla jävla kläder som jag alltid envisas med att släpa med mig men ändå aldrig använder.
Jag saknar en plats där jag kan skriva av mig, säga hur det verkligen känns. För många välbekanta ansikten, för mycket prestige och för mycket på spel så jag är tyst.
Man kanske skulle köpa en dagbok och köra på the old fashion way och faktiskt skriva för hand?

Det ska bli fint att komma hem, att få åka i fasters nercabbade bil bakom trygga solglasögon, röra sig på välbekanta gator.
Men ändå, jag vet att det är för litet i längden. Jag vill alltid mer. Även när jag tror mig ha allt vill jag ha mer.
Jag vet att jag kommer tröttna den här gången också.
Men denna gång vet jag inte vad jag vill, inte så som jag alltid vetat förut.

Jag har fått en vagel i ögat, det gör ont varje gång jag blinkar så därför blinkar jag lite extra i rent självplågeri.
Inatt kommer Emil.
Kanske är det den enda bot som finns mot vagel i ögat…

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...