Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tänker Efter!

maj 2, 2011 | Tankar och Vardag


Idag var första dagen på mitt nya jobb som butikskommunikatör (samma sak som dekoratör eller visual merchandiser) Det kändes så himla roligt, tror att det kommer bli hur bra som helst!

Men det har fått mig att tänka efter, hur jag vill använda min tid och vad som är viktigast. Jag har fått väga för och nackdelar, känna ända längst in i maggropen vad det är jag vill hålla på med och vad det är jag aldrig aldrig vill sluta med.

Jag kommer prioritera om lite i livet. Men jag vet innerst inne vad jag brinner för, och det kommer jag aldrig någonsin ge upp, mitt skapande. Jag tänker bara avsätta ännu mer tid för det.
Jag älskar vägskäl i livet, det får en att stanna upp och ägna tid åt att tänka ut hur man vill ha sitt liv. Jag vet precis hur jag vill ha mitt.

Nu ska jag sova, mina vader efter en heldag springandes i burik. Det var ett tag sen sedan sist.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...