Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna tar Helg!

nov 6, 2011 | Allmänt


När man har ett eget företag är det svårt att ta ledigt. Är man inte på jobbet så är hjärnan där lik förbannat!
Så jag övar mig, övar på att vara ledig på helgerna. Därav dålig bloggaktiviter. För jag är ledig.

Istället har jag haft höstpicknick, ätit lax från sjön här och sjungit Singstar så jag inte kan prata idag!

Jag har också varit på posten och räknat på portrot på kalendern som verkar hamna på 50 kr istället för 35, hoppas det inte avskräcker er.

Vet ni en sak till? Att man vet att man har rätt jobb när man tänker, klockan 10.30 på söndagen, att snart, snart är det måndag igen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...