Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna tar över Världen!

mar 17, 2009 | Tankar och Vardag


Mitt vikariat (ja det va bara ett två månaders vikariat) på Björn Borg tar slut om cirka tre veckor. Detta innebär att jag måste styra upp mitt liv.
Jag får ÄNTLIGEN flytta tillbaka till min ljuvliga turkosa lägenhet, får antagligen sommarjobba på MQ hela sommaren och nu får jag bo granne med den vackraste mannen i världen igen!
Med mig i bagaget har jag en erfarenhet som slår det mesta, en tjusig CV och minst ett par egendesignade skor!

Jag trodde jag skulle bli ledsen när det inte blev förlängt, men det känns som en välbehövlig spark i arslet att ta tag i allt igen. Mitt tecknande har legat på hyllan när jag varit här, mina egna illustrationer har inet fått plats.
Så nu är det dags att styra upp mitt tecknande, ringa, fixa, dona och ta tag i det här.

Det känns faktiskt riktigt skönt att få åka hem. Att få va med dom som faktiskt känner mig.
Att slippa va i en stad där allt känns overkligt och ”på lånad tid”.
Nu får jag planera allt det där jag lämnade för att hastigt och lustigt flytta hit.

Att det är strålande sol och varmt ute är bara ett plus i kanten.
Det här va bara början.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...