Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna tar sig i Kragen!

feb 3, 2009 | Tankar och VardagSåg att underbaraclara tipsade om spetskragar, då kom jag på att jag har en hel hög i en låda som jag köpte på loppis förra året.
Jag har fyra olika, i olika storlekar och om man lägger allihop på varann så ser det ur som man har tårtpapper runt halsen och man känner sig som världens finaste clown!
Så tack Clara för påminnelsen!

Angående bloggen så vet jag inte hur det kommer se ut framåt, vet inte om jag har internet på nya stället (men jag får fixa det annars) men jag kommer alltså jobba heltid numera vilket inte varit fallet tidigare så nu kanske bloggen mer kommer handla om skor, jobb och sånt där annat. Men jag lovar att lägga in teckningar så ofta jag hinner!
Tyvärr är lägenhetn jag flyttar in i möblerad så det kanske inte blir så mycket inredning förrän jag skaffar en egen lägenhet men jag lovar att jag ska försöka pyssla lite iallafall så det komemr nog dyka upp lite sånt också.
Hoppas ni fortfarande håller mig sällskap i nya staden!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...