Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna tar Steget!

okt 23, 2010 | Tatueringar
Igår fyllde vi i lite färg i pinup tatueringen, dock långt ifrån färdig än och ser mest svullen och läskig ut på den här bilden. Men ändå. Ni förstår principen.

Igår spöade jag hela tatueringsgänget i bowling! Det är konstigt att vara ute ihop med folk som är tatuerade från topp till tå, man blir bemött på ett helt annat sätt, folk tittar snett och tycker att vi är världens freaks. Killar vill slåss och visa sig häftiga och folk behandlar en som om man vore kriminell.
Igår fick vi inte ens köpa öl av bartendern.
Men jag antar att det bara är att vänja sig, JAG är ju inte så farligt tatuerad, men ändå.
Känns konstigt att man skulle bli någon annan bara för att man får lite färg på kroppen, men det är väl som det är.
VI hade iallafall himla roligt och jag är glad att jag får vara med i den lilla färgglada tatueringsfamiljen! Sen får folk tycka vad de vill.

Igår gick jag som vanligt och kollade på bebiskläder (det är min hemliga hobby) men jag har aldrig någonsin fallit för frestelsen att köpa nått eftersom jag inte har någon bulle i ugnen och inte är direkt på gång att ha det heller.
Men igår föll jag handlöst, vem kan motstå en body i storlek 56 med kanlebullar på?!
Inte jag iallafall!
Emil suckade mest när jag visade den, får väl ha den på Allis om inte annat.
Världens sötaste lilla klädesplagg! (bodyn kommer från Lindex)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...