Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tävlar!

feb 9, 2011 | Allmänt


Kolla in det här!!

Jag är en av finalisterna i SL tävling!!
TACK TACK TACK för att ni röstat! Ni är bäst i världen!!
(och extra tack till pappa som röstat hundra gånger ungefär)

UPDATE: Men vafaan, nyss va jag ju på första sidan! Jaja, nu vet jag ju inte hur det ligger till, men fortsätt rösta (man får en ny röst varje dag) så kanske jag kan kamma hem segern trots allt!
Heja heja heja

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...