Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tävlar!

aug 17, 2011 | Tankar och Vardag, TeckningarNågon har gått om mig i drömstipendie-tävlingen! Detta går icke för sig så nu behöver jag er hjälp igen!

Det känns helt grymt att ni är så många som röstar, på MIG, som sitter i Värnamo av alla ställen, vid köksbordet och undrar om mitt hår ska va ljust eller mörkt, som har färg under naglarna efter att ha målat om på jobbet och som undrar om jag ska bli sist i släkten med att skaffa barn.

Tänk att just jag, har så himla många som röstar på mig. Så himla himla fin tanke, ni är ta mig tusan bäst och om jag inte hade er hade jag nog dött av bitterhet vid det här laget!

Det är ni som får mig peppad efter en dag när allt gått fel, det är ni som lyfter upp mig när jag känner mig låg och det är ni som gör det roligt att ens uppdatera här!

Tack tack tack! Ni förstår inte hur mycket jag gillar er!

Ni är som en mjuk filt när det stormar utanför, en kopp kaffe när allt kört ihop sig eller en ostsmörgås när man har en klump i magen.

Tack!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...