Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Bok och Pausar!

maj 15, 2018 | Tankar och Vardag, Teckningar

Som ni vet så håller jag på för fullt att teckna på bok nummer två, som jag och Cissi gör ihop.
Förra gången hade jag nästan ett halvår på mig i tid och den här gången drygt två månader! Jag har hittills gjort åtta bilder av totalt typ 25 och det är en månad kvar tills alla ska vara klara
Detta innebär att jag måste pausa alla andra jobb just nu, så alla privata beställningar måste vänta en stund för att jag ska kunna hänge all min vakna tid åt den här boken.
Hoppas ni förstår!
Är det någon som beställt som akut måste ha sin bild så får ni höra av er så ser vi om vi kan lösa det på något sätt.

Både älskar och hatar när det blir såhär. Gillar på ett sätt att snaran dras åt lite och jag måste leverera samtidigt som jag är sjukt dålig på stress. Så det blir lite dubbelt.
Jag har dessutom ett dygn i Malmö nästa vecka och sen en resa till Tjörn med mamma, men jag antar att skissblocket får åka med på båda resorna helt enkelt.
Teckna teckna teckna!

Förlåt alla ni som beställt och väntar på era bilder, vissa saker måste helt enkelt gå före!


Bilder från i vintras när jag fick första utkastet till manuset (och uppenbarligen hade väldigt snygg hårfärg)

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...