Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Idolporträtt!

jan 13, 2016 | Allmänt

För några år sen gick jag på Tendensdagen som är en föreläsningsdag i Stockholm.
Det var en massa föreläsare som gick upp efter varann, en del bra och en del mindre bra. Mycket rörde ämnen som inte har med det jag gör att göra så då lyssnade jag väl bara med ett halvt öra.
Men sen, sen kom Han!
Med långt hår, converse och svarta naglar. Inte alls som de andra kostymnissarna innan honom.
Då började jag genast lyssna.

Han hade så himla fina svar på frågorna (tyvärr fick han aldrig utveckla svaren för att intervjuaren var mer noga med att läsa innantill än att spela vidare utifrån svaren) men jag fastnade totalt!
Så himla klok och vettig, medmänsklig och fin.
När han senare, efteråt stod och signerade sin bok var jag bara tvungen att gå fram, fast jag egentligen inte vågar göra sånt.
Jag sa att om jag hade varit en man, hade jag varit du. Sen gav jag honom mitt visitkort och dagen efter kom en vänförfrågan på Facebook från Micael Dahlén.

micaeldahlen

 

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...