Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Semester!

jul 6, 2016 | Tankar och Vardag

På fredag eftermiddag är tanken att jag ska låsa dörren till min ateljé i hela fem (!!) veckor!!
Jag behöver verkligen semester. Det här är första året jag känner så.
Egentligen behöver jag inte semester från jobbet, för det ger snarare än tar energi, men jag behöver semester från livet så att säga.
Det stressiga i att bara gå om varann, handla mat, komma hem sent och knappt hinna sätta sig i soffan förrän det är dags att vakna och börja om igen.

Jag ser fram emot sovmorgon och morgonmys allihop i sängen, frukost på altanen, kunna hjälpas åt med köksrenoveringen och att vi snart snart kan stoppa in allting i köksskåpen igen (Yaaaaaaaaaaaayyy)
Så hej ljuva semester, du är så efterlängtad!

Om jag har missat någon beställning som ni ska ha inom de närmsta veckorna, HÖR AV ER!
Kan vara sånt som händer när man är en smula trött och förvirrad.

Bloggen kommer uppdateras sporadiskt men jag ska absolut inte stänga ner inför sommaren, men bloggar kanske inte varje dag.
Men kika gärna in för att se bilder från vår tripp genom Europa, köket och kanske någon enstaka bild på världens sötaste barn!

IMG_3162

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...