Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar SKAM, del 3!

jan 16, 2017 | Teckningar

Jag tecknar inte så ofta män, eller snarare, jag tecknar kvinnor oftare än jag tecknar män. SÅ det var väldigt roligt att få teckna nått annat för omväxlings skull. Dessutom är jag ju lite kär i Isak.
Här kommer filmen när jag gjorde teckningen:

 

Här kommer en bättre bild på själva teckningen.
Har märkt att färgåtergivningen blir betydligt bättre när jag fotar bilderna (som den här) istället för att scanna in dom, då scannern äter upp mycket av nyanserna tyvärr.

isak

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...