Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Testar!

mar 18, 2009 | Tankar och Vardag


Igår fick jag hem ett prov från Lush som ville att jag skulle prova deras nya parfymer som är som ett hårt vax som man stryker på handleden.
Jag måste erkänna att jag inte varit nått fan av Lush då jag tyckt deras butiker luktar så mycket så mitt stackars huvud sprängs. Men jag har vänner som är helt tokiga i det och har ALLT därfirån.
Så nu skulle det testas.
Igår kväll tyckte jag att hela jag luktade, hela lägenheten och allt annat också för den delen men jag skyller på att jag va trött och inte på humör för parfymer.
Idag tycker jag den luktar godare, liksom rent.
Jag gillar att man inte ska spraya på den utan mer gnida in den.
Men helt Anna luktar det inte, det ska jag erkänna. Men mina kompisar som gillar deras andra grejer skulle nog älska även den här produkten.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...