Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Testar!

jun 29, 2010 | Tankar och Vardag


Jag tänkte prova en ny grej, att jag väljer ut fem teckningar varje månad som blir lite extra billiga!
400 kronor styck och eftersom det bara finns en av varje är det först till kvarn som gäller!
Denna månaden är det de här fem som finns att välja mellan (vanligtvis kostar ett porträtt 800 kronor)
Är du intresserad är det bara att slänga iväg ett mail, så ska jag försöka hålla koll på vem som är först!

a_ileby@hotmail.com

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...