Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Testar!

jul 29, 2010 | Tankar och VardagIdag har jag magsjuka, MAGSJUKA! Världens värsta sjukdom!
Än sålänge har jag sluppit spy iallafall men min mage känns som ett pågående krig.
Urk, stackars min chef som fick hoppa in för mig trots sin semester.
Hoppas det blir bättre tills imorgon, Emil har köpt glass, det ska ju vara bra för magen sägs det. Dock har han köpt lakritscitronsmak. Vad är det för smak?
Nej tacka vet jag jordgubbsrippel.

Jag har iallafall testat mina nya torrpastelkritor idag, den stunden jag kan sitta uppe utan att magen tar kål på mig.
Jag har redan ett sånt här set sen tidigare, fast med hudfärger så när jag sprang på det här gråa på panduro så slog jag till.

Torrpastel är tusen gånger ljuvligare än oljepastel om jag får bestämma.
Jag invigde kritorna med att teckna Angelica Blick, hon är ju som gjord för att bli porträtterad!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...