Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

feb 5, 2009 | Tankar och Vardag


Tänkte skriva lite om hur man faktiskt kan lyckas med det man vill.
Såhär har iallafall jag gjort:
Steg ett: Hitta det du vill hålla på med och bestäm dig för att det SKA jag hålla på med, om det så ska kosta mig både armar och ben!
Steg två: Ge aldrig upp! Någonsin! Folk har sagt att jag aldrig kommer bli något stort, att jag aldrig kommer kunna leva på det här, att det bara är en hobby, att man måste ha ett ”riktigt” jobb också, att jag kanske borde bredda mig lite.
Men jag har aldrig lyssnat och har aldrig haft någon plan B, därför MÅSTE jag ju hålla mig till plan A helt enkelt.
Steg tre: Slåss för din sak! Tjata och ligg på, om du får ett nej får du bara tänka upp å på´t igen (som min pappa lärt mig) man blir skitledsen när man får ett nej men det sporrar en samtidigt att visa dom jävlarna att dom har fel!
Steg fyra: Hitta omvägar och genvägar att komma dit du vill, lyckas det inte på ett sätt försök hitta ett kryphål eller en annan väg.
Steg fem: Vidga dina vyer! Jag va fast inställd på att jag skulle bli konstnär, sitta på söder, dricka rödvin, måla och ha randiga strumpor. Men nu ska jag sitta i Varberg och teckna mönster på skor. Det är något helt annat men ändå inom den kategorin jag vill va och antagligen mycket mer passande för mig än konstnärsyrket!
Steg sex: Bli bäst på det du gör! Så du blir oumbärlig och grym! (jag är fortfarande på steg sex och jobbar för fullt)
Steg sju: Va beredd att göra en del skitjobb innan du kommer dit du vill, bara du aldrig aldrig glömmer ditt mål!

Så lycka till!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...