Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

jan 11, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar

Nu ska jag tipsa om 3 bra saker just nu!

Först ut: Ylva Borg!
Hon skickade mig ett finfint brev härom dagen med det här urfina halsbandet! Passar ju perfekt för en penn-junkie som jag. Tack snälla!

Nummer två: Att mina bilder är med i nya numret av Amelia (nr 2)! Jag och bästa Lina Eidenberg har jobbat ihop. Hon fotade och jag tecknade. Vi är ett superteam och kommer förhoppningsvis jobba ihop snart igen, vi smider iallafall storslagna planer på det.Och sist men inte minst: Termoleggings! Jag är redan inne på mitt andra par. Det är den bästa uppfinningen någonsin. Det ser precis ut som vanliga strumpbyxor fast på insidan finns ett litet tunt lager fleece som gör att rumpan och benen håller sig varma hela vintern! Finns bland annat att köpa på Åhlens. Tips tips tips!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...