Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

mar 19, 2010 | Tankar och VardagJag är inte mycket för att gå på konstutställningar, tycker mest det är konstigt och knäppt och jag fattar inte ett dugg vad de vill ha sagt.
Min pappa brukar säga att jag är den enda konstnär som inte är intresserad av konst.

MEN, nu ställer min bästa kompis Anna Lidberg ut på Konstfack och jag har sett bitar ur hennes utställning redan innan den var klar och det är så HIMLA bra!
Man förstår precis vad det handlar om, den är otroligt fin och man blir alldeles rörd av hur hon lyckas spegla sina föräldrar.

Utställningen heter ”Kärleken Kommer och Kärleken Går”.

Kan man återskapa en kärlek som inte finns längre? Och kan man göra det åt sina föräldrar?

En videoinstallation av Anna Lidberg om konsten att manipulera det förflutna – att våga vara barnslig och nostalgisk och om vad som händer när man låter de medverkande i ett konstprojekt själva kommentera upplevelsen.
17-26 mars.

Vardagar 11.00-17.00, Lör 12.00-16.00. Eller enligt överenskommelse

Vita Havet, Konstfack. LM Ericssons väg 14, Telefonplan.

http://www.annalidberg.com

Hade jag varit i Stockholm hade jag aldrig missat den här utställningen. Gå nu, ni kommer inte ångra er!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...